FOTO: Pokušao da zapali Gradsku kuću

Policija je potvrdila da je nešto pre 20 časova uhapsila mladića koji je pokušao da zapali novosadsku Gradsku kuću, a vatra je odmah ugašena.
FOTO: Pokušao da zapali Gradsku kuću
Foto: 021.rs

Koliko je za sada poznato, on je na prozor u prizemlju Gradske kuće bacio neku zapaljivu tečnost, a vatra je ugašena i pre dolaska vatrogasaca, koji su stigli sa tri vozila. Materijalna šteta je neznatna. 

U Kabinetu gradonačelnika su za 021.rs naveli da je čovek prethodno bio na ulazu u Gradsku kuću i da je tražio da ga primi gradonačelnik Miloš Vučević. Portiri su mu rekli da je to sada nemoguće, jer gradonačelnik nije tu. On je zatim izašao napolje i na jedan od prozora u prizemlju bacio zapaljivu tečnost.
 
U policiji kažu da niko nije povređen, te da je pričinjena samo materijalna šteta.
 
 
Mladić se tereti za nasilničko ponašanje, zbog sumnje da je flašu sa zapaljivom tečnošću bacio na prozore Gradske kuće. 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Zabrinuta

    17.06.2020 11:16
    Vatra!


    U ZG je, nezadovoljna radom državnog tužilaštva, Iva anzulović pre par godina bacila kofu punu fekalija na vrata tužilaštva, jer nisu reagovali na tužbe ekoloških organizacija i htali da prave u Dvoru na Uni odlagalište nuklearnog otpada iz Krškog. Nakon nekog vremena isto je uradila i na ulanu u zgradu vlade RH. Prekršajnu je dobila zbog toga što je na spomeniku Franji Tuđmanu u ruke stavila plastični vibrator, sa porukom da u paklu dr.a. Oni su uspeli da zaustave gradnju platformi u Jadranu, štetnu tvornicu na Zrmanji... Bušili su gume bagerima, sipali benzin i pesaku rezervoare... ovde i tamo male su kofe, treba sipati cisternama
  • Struka

    16.06.2020 16:49
    I šta kažu stručnjaci iz ove oblasti ?
    ko je kriv ?
    Ko će kome sad reći da je dogorelo do gradske kuće
    Požar se širi nošen olujnim vetrom
    stiže jedan čovek ,daj će stići na vreme ? Šta kažeš građanine pokorni ?
  • @dark veber

    15.06.2020 17:55
    Zašto ludak?! A nisi ludak kad nemaš pravo na rad, na učenje... Na voćnu užinu deci...kad ti iseku struju, ili obračunaju greškom deset puta više potrošnju vode, kad plaćaš porez unapred, ako ne platiš kamata... Kad te izbace iz rođene kuće, kad ti pauk odnese auto a nema nikakvog obaveštenja....kad trideset godina izdvajaš za zdravstvo i kad treba magnetna.. Ne radi, moraš privatno.... I ne poludeo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika