Pešak oboren kod Promenade, biciklista na Limanu IV

Pet osoba povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile u Novom Sadu.
Pešak oboren kod Promenade, biciklista na Limanu IV
Foto: 021.rs
Nešto posle 13:30h, na Bulevaru oslobođenja, prekoputa Promenade, oboren je pešak. Povređena žena je, nakon ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar, kaže za 021.rs doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći. 
 
Oko 17:20h, na Limanu je oboren biciklista. Udes se dogodio u Balzakovoj ulici, kod broja 64, a povređen je 40-ogodišnji muškarac, koga je ekipa Hitne pomoći zbrinula i zatim prevezla do Urgentnog centra. 
 
Treći udes dogodio se u Veterniku, nešto pre 19 časova. Tri osobe povređene su u sudaru dva vozila na Novosadskom putu, kod restorana "Beli dvori". Povređeni su muškarci stari 78 i 33 godine, kao i 79-ogodišnja žena, koji su, nakon ukazane pomoći, takođe prevezeni do Urgentnog centra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika