"Škaljarac" uhapšen u Novom Sadu nekoliko dana nakon izlaska iz zatvora

Zoran Mrvaljević Mrva (43) iz Herceg Novog koji važi za osobu blisku škaljarskom klanu uhapšen je u Novom Sadu.
"Škaljarac" uhapšen u Novom Sadu nekoliko dana nakon izlaska iz zatvora
Foto: 021.rs (ilustracija)
On je u Novom Sadu upravo odslužio kaznu zbog falsifikovanja isprave, a ponovo je uhapšen na osnovu međunarodne poternice Interpola.
 
Viši sud u Novom Sadu odredio mu je ekstradicioni pritvor, do odluke o izručenju Crnoj Gori koja ga traži zbog organizovanog kriminala, ubistva i drugih krivičnih dela.
 
Mrvaljević je zbog falsifikovanja isprava bio uhapšen u Novom Sadu prošle godine sa još nekoliko osoba među kojima je i Podgoričanin Marjan Vujačić, kome se sada sudi u Vranju za ubistvo Jugoslava Cvetanovića, brata Saše Cvetanovića, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, preneli su crnogorski mediji. 
 
Crnogorska policija je saopštila da je Mrvaljević uhapšen po međunarodnoj poternici izdatoj zbog postupka koji se protiv njega u Crnoj Gori vodi za krivična dela: stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo podstrekavanjem i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u produženom trajanju.
 
"Sledi komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Srbije radi njegovog izručenja", navodi crnogorska policija.
 
Mrvaljević je u Novom Sadu bio osuđen na godinu dana zatvora i zabranu ulaska u Srbiju od tri godine zbog falsifikovanja isprava nakon što je sklopio sporazum o priznanju krivice sa novosadskim tužilaštvom. Kazna mu je istekla 10. jula. Više o tom slučaju čitajte OVDE.
  • need for speed

    18.07.2020 17:04
    Brat bratu
    Jugoslava Cvetanovića, brata Saše Cvetanovića, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića,. I tako brat do brata...
  • Vojvođanin rodom

    18.07.2020 17:01
    Pitam se...
    ... koliko Crna Gora ima državljana?
    Po broju kriminalaca, reklo bi se bar dvadeset miliona...
  • Ns

    18.07.2020 16:22
    99
    Kakva lakrdija zakonodavstva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika