Biciklisti oboreni kod Master centra i Futoške pijace

Četiri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se prethodnog dana dogodile u Novom Sadu i u okolnim mestima, a među njima je dvoje biciklista.
Biciklisti oboreni kod Master centra i Futoške pijace
Foto: 021.rs
Prvi biciklista je oboren oko 14 časova, u Jevrejskoj ulici, prekoputa Futoške pijace. Ženu staru 55 godina ekipa Hitne pomoći je zbrinula i prevezla u Urgentni centar, a lekar je povrede okarakterisao kao granične ka težim. 
 
Kako za 021.rs kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, pedesetak minuta kasnije došlo je do sudara u Kaću, na uglu ulica Moše Pijade i Radničke, u kojem je povređen 60-ogodišnji muškarac. On je, nakon ukazane pomoći, prevezen u Urgentni centar.
 
Oko 18:30h, kod Master centra, oboren je biciklista - 37-ogodišnji muškarac, koji je teško povređen i Hitna pomoć ga je prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.
 
Oko 45 minuta kasnije na Futoškom putu, posle raskrsnice sa Vršačkom, došlo je do sudara automobila i motocikla. Tridesetšestogodišnji motociklista lakše je povređen i, nakon ukazane pomoći, prevezen je u Urgentni centar.
  • Cuperak

    05.08.2020 18:12
    Da je bilo ko od Vas -vozaca automobila- bio udaren kao biciklista ,ne svojom krivicom,ne bi ostavljao ovakve komentare....Ne bili u kozi nas povredjenih sa ozbiljnim i trajnim posledicama...Bolje se skroncentrisite kad ste za volanom..Jer nikad ne znate kad se to moze desiti vama ili nekom vasem.
  • Gox

    03.08.2020 09:55
    Iz iskustva
    Nebrojano puta sam kao pešak doživeo da vozači automobila ne poštuju uslovno zeleno. Čak sam se jednom i posvađao sa jednim vozačem, koji mi je trubio da se sklonim sa pešačkog prelaza. Na moju konstataciju da je njemu crveno sa uslovom, odgovorio mi je, pa otkud ja znam kad ćeš ti stati na pešački... Verujte mi tako razmišlja više od polovine vozača, samo vide zelenu strelicu i to im je signal da mogu da prođu.
  • telep

    30.07.2020 22:57
    Komentator koji piše da ne može da vam uleti auto na uslovno očigledno nije nikada seo na bicikl a verovatno se ni peske ne kreće. Raskrsnica bulevara evrope kod seratona uvek ali uvek iz pravca detelinare uleću u punoj brzini na uslovno zeleno. Ima još milion takvih raskrsnica gde bukvalno auta idu na silu, pustis jednog da prodje oni bi svi isto imaju uslovno. A o onome da kola bukvalno preseku biciklisticku liniju i stanu celom haubom već na zebru time meni ne ostavljajući uopšte sansu da predjem na zeleno već moram da ih propustim na njihovo uslovno je vrhunac bahatosti. Očigledno vozači ne shvataju šta znači uslovno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika