Dečaka u Sremskoj Kamenici pregazio automobil, s teškim povredama prevezen u Dečiju bolnicu

Tri osobe, među kojima je i 11-godišnji dečak, povređene su u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada i okolnih mesta.
Dečaka u Sremskoj Kamenici pregazio automobil, s teškim povredama prevezen u Dečiju bolnicu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, prva intervencija lekarske ekipe bila je nešto pre osam sati ujutru u Partizanskoj ulici, gde je ispred broja 16 pao 78-godišnji biciklista. 
 
On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
Teške telesne povrede u vidu politraume je oko 18 časova zadobio 11-godišnji dečak. Njega je, kao pešaka, u Karađorđevoj 16 u Sremskoj Kamenici oborio automobil, a dečak je u teškom, ali svesnom stanju prevezen u Dečiju bolnicu.
 
Poslednja intervencija lekarskih ekipa na javnim mestima bila je nešto nakon 22 časa na Mostu slobode, na ulasku u tunel ka Sremskoj Kamenici. Na ovom potezu je, kaže dr Krulj, motociklista izgubio kontrolu nad motorom i zakačio biciklistu, zbog čega je 59-godišnji motociklista prevezen u Urgentni centar.
  • Pzs

    03.08.2020 23:32
    Strasno
    Sedim na terasi i slusam divljanje i skripu guma na Miseluku seljacina ga cepa
  • Ns

    03.08.2020 22:00
    Licno video u par dana 3 puta da gsp vozaci ne ustupajunprvenstvo hitnoj pomoci pod rotacijom i sirenom. Bus 889, 998 novi i treceg se ne secam. Molim gsp da edukuje svoje vozace ko ima. Orednost.... Bahati i nekulturna je vecina njih...
  • A

    03.08.2020 18:42
    ko je hrabar nek proba da vozi po propisima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika