Poginuo radnik na gradilištu stanova za bezbednjake na Novom naselju

Radnik angažovan na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti na Novom naselju poginuo je danas oko 13 časova, saznaje 021.
Poginuo radnik na gradilištu stanova za bezbednjake na Novom naselju
Foto: 021.rs (ilustracija)

Kako su nam potvrdili u novosadskoj policiji, nastradao je radnik star 29 godina nakon što je, naverovatnije, pao sa zgrade u izgradnji. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o turskom državljaninu.

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca.

"U 12:54 časova u Pavla Ivića 5 dogodio se pad sa zgrade u kom je stradao muškarac i ekipa Hitne pomoći je na licu mesta konstatovala smrt", navodi Krulj za 021.rs.

Prema našim informacijama, na gradilište je pored policije koja obavlja uviđaj, pozvana inspekcija rada i nakon istrage će biti poznato kako je tačno došlo do nesreće.

Podsetimo da su na ovom gradilištu 31. jula zatečeni radnici koji su radili na crno.

  • KLF

    27.08.2020 14:38
    @Gradjevinac

    Kad ti valja, i treba da gineš. Padaju radnici po naprednjačkim gradilištima svake nedelje, u ovom trenutku to ne spada u visok rizik nego u izvesnost, tako da pristajanjem na to samo ulaziš preko reda u proces prirodne selekcije.
  • /

    26.08.2020 21:17
    /
    @Gradjevinac
    pa ti nisi gradjevinac ti si ili investitor ili izvodjac

    medju onima koji su odgovorni za ove slucajeve
  • Rade

    26.08.2020 21:06
    @Gradjevinac
    Svojatas drzavu u kojoj vlast i pojedinci iz naroda gaze Ustav i zakone? Ova drzava je OTETA ako nisi primetio. Zasto da trazim bolje. Ova "drzava" zivi od onih koji traze bolje. Svake godine gastabajteri salju 3 milijarde eura. Zato postuj ljude koji su otisli jer bez njih mi u Srbiji bi jeli korenje i travu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika