Sudar autobusa i kamiona kod Sremskih Karlovaca, poginuo muškarac

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na ulazu u Sremske Karlovce, poginuo je jedan muškarac, a 13 osoba je povređeno.
Sudar autobusa i kamiona kod Sremskih Karlovaca, poginuo muškarac
Foto: 021.rs

Do sudara u kojem su učestvovali kamion, autobus "Laste" i automobil došlo je kod česme na Karlovačkom putu, oko pola sedam.

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj kaže za 021.rs da su intervenisale dve njihove ekipe.

"Prva ekipa je zbrinula muškarca starog 39 godina. On je, nakon pružanja pomoći na licu mesta, prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Drugi muškarac je preminuo na licu mesta i naša ekipa je samo mogla da konstatuje smrt", navodi dr Krulj.

Putevi Srbije su saopštili da je saobraćaj kod Banstola normalizovan. Zbog udesa, vozila su bila naizmenično propuštana, dok je saobraćaj za teretna vozila bio obustavljen.

Kažimo i da je Hitna pomoć u proteklih 24 sata imala još jednu intervenciju zbog sudara i to oko 15:15 časova u Veterniku, u Ulici generala Vasića kod broja 11, kada su se sudarili automobil i motocikl. U ovom sudaru lakše je povređen motociklista star 20 godina koji je prevezen u Urgentni centar KCV-a.

  • Aleksandar

    31.08.2020 07:01
    Kažnjavati kamione
    Neophodno je eliminisanje kretanja teških kamiona sa ovog puta. To je višegodišnji problem koji se ne rešava a morao bi biti rešen brzo i zauvek!
  • 100% Таксиста

    31.08.2020 06:19
    Ха ха коментар
    Сваки дан сам на путу за Банстола. Свашта тамо има. Камиони возе на одстојању 5м од возила. Претицање аутобусом на пуној линији. Аутомобилом им нормално....
  • Steva

    30.08.2020 12:06
    nije nego
    KKK 28.08.2020 • 19:35
    @pravda
    Kao prvo: Ako iko poštuje pravila i čuva i svoju i tuđu glavu, to su vozači kamiona.
    Kao drugo: A kuda bi po Vama trebalo da prozlaze kamioni koji imaju utovar ili istovar u Sremskim Karlovcima?

    Da,da Karlovci su inače poznati kao velika gradilišna i industrijska zona, i gde god se okreneš svuda se gradi pa otud toliki kamioni prolaze kroz iste.Nemojmo se praviti blesavi kad je svima poznato da se tuda prolazi da bi se izbegla naplata putarine na autoputu i to je stari put za Beograd koji je veoma opterećen upravo iz pomenutih razloga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika