Sinu biznismena iz Novog Sada izrečena vaspitna mera za udes u kojem je stradala žena

Maloletnom Novosađaninu danas je izrečena vaspitna mera pojačanog nadzora za izazivanje pomorske nesreće 11. jula u budvanskom akvatorijumu u kojoj je stradala Maja Šljivančanin, a njen verenik Vladimir Stanišić povređen, potvrdio je za podgoričku Pobjedu advokat Zdravko Begović.
Sinu biznismena iz Novog Sada izrečena vaspitna mera za udes u kojem je stradala žena
Foto: Pixabay
Prema rečima advokata Begovića, vaspitnu meru pojačanog nadzora sprovodiće Centar za socijalni rad u Beogradu koji će pratiti ponašanje maloletnika.
 
Osim vaspitne mere sudija Tešić Marović je sedamnaestogodišnjaku izrekla i posebnu meru društveno korisnog rada, preneo je podgorički portal RTCG.
 
On se tereti da je upravljajući manjim gliserom iz nehata izazvao pomorsku nesreću na otvorenom moru kod Budve kada je udario u barku u kojoj su se nalazili Šljivančaninova i Stanišić.
 
Opširnije o ovom slučaju možete čitati OVDE.
  • Za majmunčinu

    08.09.2020 10:23
    @Eugen Bogataši u Srbiji se ponašaju identično njenim građanima, uključujući i vas lično - da pomognete i uradite nešto korisno za svoju zemlju ne umete, ali itekako umete i uvek ste u prvim redovima da je zasmrdite još više i još više je zaserete, čak i kada se u članku radi o susednoj državi. To je jedan od razloga zašto je ova teritorija jedna od najgorih zemalja u Evropi i zašto će Srbi nestati, jer ste vi lično tome nesebično doprineli.
  • NS

    08.09.2020 09:00
    Što ga Crnogorci ne zadržaše kod sebe na prinudni rad neg ga vratiše u ovu jadnu Srbiju da hara i dalje al sad kolima jer nema nam mora
  • Lolo

    07.09.2020 22:50
    Iako se ne zna koji je biznismen u pitanju aktivno ucesce botova govori dovoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika