Sudarili se biciklisti na Bulevaru oslobođenja

U protekla 24 sata u saobraćajnim nezgodama na području Novog Sada četiri osobe su povređene.
Sudarili se biciklisti na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj kaže za 021.rs da su povređeni uglavnom zadobili lakše povrede.

Oko 9:30h, u Sremskoj Kamenici kod fakulteta Edukons, u sudaru dva automobila povređene su tri osobe. Povrede su zadobile dve žene stare 34 i 75 godina, kao i muškarac star 63 godine i svi su prevezeni na dodatne preglede u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i nešto pre 21 čas, na Bulevaru oslobođenja kod broja 3, kada se sudarilo dvoje biciklista. Žena stara 37 godina zadobila je povrede zbog kojih je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

  • Marko

    15.09.2020 16:32
    Novosadski biciklisti su nevaspitana stoka.
  • Mastodont

    15.09.2020 08:56
    @Nemanja

    Još jednom, svakoj budali poput tebe koja ne vidi biciklistu koji se kreće brzinom od 15-20 km/h treba oduzeti dozvolu, jer ste nesposobni za vožnju. Neko možda iz drugih razloga, a ti očigledno usled staračke senilnosti - samo bi dementni penzoš u 2020. godini drečao o 'brzincima' kao da su svemirski brodovi. Otuda i to laprdanje o Rumenačkoj, očigledno ti je tvoja parcela tamo mnogo na pameti.
  • Nemanja

    14.09.2020 23:59
    @ Mastodont
    Alo, iza ili ispred rešetaka, jel ti kontaš razliku u brzini kretanja pešaka i bicikla, naročito ako je potonji neki brzinac a vozač "naložen"?!?
    Ako ne kontaš, ja odoh kod sudije a ti u Rumenačku, žali se Njutnu zašto je to tako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika