UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Identifikovan napadač koji je prebio mladića ispred lokala u Novom Sadu pa mu onesvešćenom lomio ruke

Novosadska policija identifikovala je osobu koja je u Jevrejskoj ulici pretukla dvadesetosmogodišnjeg mladića i nanela mu teške povrede, a u pitanju je državljanin Crne Gore Ivan Kontić.
"Intenzivno tragamo za I.K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u glavu i telo, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio obe podlaktice", saopštio je načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.
 
Dodaje da "policija, po nalogu tužilaštva radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog".
 
U saopštenju se ne navodi kada se iživljavanje dogodilo.
 
Prema nezvaničnim informacijama, Kontić je pobegao u Crnu Goru.
 
Na društvenim mrežama prethodno je objavljen video snimak na kojem se vidi kako on brutalno prebija drugog mladića, a potom mu, dok ovaj leži bez svesti, lomi ruke.
 

Komentari 141

  • advokat

    16.09.2020 15:17
    Tražiti smenu tužioca, zajedno sa dežurnim zamenikom tužioca, jer nisu radili svoj posao.
    Tražiti razrešenje načelnika Policijske uprave Novi Sad, zatim tražiti odgovornost gradske vlasti zbog toga što su sve vreme ćutali i prikrivali teško krivično delo. Da li bi se ovako ponašali da je kojim slučajem neko od vaše dece prebijeno????
    Da li imate savesti? Da li ste roditelj? Samo su vam pare i funkcije u glavi. Jadni ste da jadniji ne možete biti. Gledam vas kako se pečite i slikate sa telefonom na prozoru Gradske kuće, nameštate se ko će koji resor, ko će prikupljati procente, ko će biti novi Bocara, povraća mi se od vas, kao i svakom normalnom čoveku Novog Sada. Da li možete da se pogledate u ogledalo? Ja znam šta bih video u ogledalu, ali vi ste toliko ogrezli u kriminalu da ne znate ni šta je savest, ni šta je sramota ni šta je dosta!.
  • Али

    16.09.2020 11:31
    Паровићу
    Али Паровићу, то ће се дешавати док год држава штити те исте "навијаче ЦЗ, Партизана, Војводине..........", такође ако се обруши на Кавачки клан, а Шкалјарски ни да пипне.........е то ће се све дешавати, ово (снимак) је ништа наспрам пуцања, убистава испред школа и још горих мучења за које јавност не зна (нпр. ако те умотају у фолију и запале е то је агонија од смрти). Држава ослобођа најгоре злотворе, људи са десетинама кривичних пријава не да слободно шетају, него зидају зграде, отварају кафане........тако да дечко буди објективан, ко и шта ради у нашој земљи Србији. Ко штити поједине групе криминалаца....
  • Drzava banana

    16.09.2020 05:24
    Hajducija
    Od ovog slucaja ce biti smehoteka.Da je Voja Skrbic ziv ne bi dozvolio drzavi i policiji uopste da umesa prste,niti ce ih umesati.Samo se trude da zataskaju ovakve slucajeve jer su to njihove marionete.Prosecan "gradjanin" da je ovako nesto uradio bio bi malte ne vec obesen u centru grada da se pokaze kako su ispravni.U ovakvoj drzavi nikad nece biti bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika