Pet udesa u Novom Sadu, dete među šestoro povređenih putnika

Šest osoba povređeno je u ukupno pet udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.
Pet udesa u Novom Sadu, dete među šestoro povređenih putnika
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa prvu intervenciju imala je nešto pre osam časova, na uglu Futoškog puta i Ulice Bake Brkića, gde je automobil oborio starijeg biciklistu na pešačkom prelazu. 
 
Nakon ukazane pomoći na licu mesta, povređeni je prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.
 
Oko sat vremena kasnije se dogodio udes u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu. Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla 68-ogodišnju povređenu putnicu.
 
Udes više vozila dogodio se oko 10:45 na uglu Bukovačkog puta i Račkog u Petrovaradinu. Povređeni su 72-ogodišnja putnica u taksiju, koja je prevezena u Urgentni centar i 47-ogodišnji putnik, koji je zbrinut na licu mesta.
 
Hitna pomoć je potom, oko 15:30 časova, zbrinula dete povređeno u sudaru dva automobila u Partizanskoj. Dete je prevezeno u Dečiju bolnicu nakon pomoći ukazane na licu mesta.
 
Još jedan sudar dva automobila dogodio se 45 minuta kasnije na uglu Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića. Kako navodi dr Krulj, u ovom udesu je povrede zadobila 48-ogodišnja biciklistkinja koja je bila u saobraćaju, a Hitna pomoć ju je zbrinula i prevezla u Urgentni centar.
  • Sale

    23.09.2020 08:40
    Saobraćajni haos
    Petrovaradin nova grbavica..
    Izbacite kamione na auto-put..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika