Određen pritvor Novosađaninu osumnjičenom da je ubio meštanina Osečine

Novosađaninu R. S. (55), koji se tereti za ubistvo 52-ogodišnjeg M. M. u nedelju u Gunjacima kod Osečine, određen je pritvor.
Određen pritvor Novosađaninu osumnjičenom da je ubio meštanina Osečine
Foto: 021
Osumnjičeni Novosađanin je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Valjevu i, kako saznaje "Blic", branio se ćutanjem. 
 
Nakon toga, dežurni tužilac je sudiji za prethodni postupak predložio da osumnjičenom odredi pritvor iz tri razloga - mogućeg uticaja na svedoke, pokušaja bekstva i zbog uznemirenja javnosti.
 
Dok je osumnjičeni u pritvoru, utvrđuju se sve okolnosti zločina u Gunjacima.
 
M. M. je ubijen u nedelju, oko 10:30 časova, u svojoj kući u selu Gunjaci kod Osečine. Novosađanin se sumnjiči da je iz pištolja, koji je poneo iz Novog Sada, ispalio dva hica u pedesetdvogodišnjeg muškarca. Od zadobijenih povreda pedesetdvogodišnji muškarac je preminuo na licu mesta. 
 
Valjevska policija je osumnjičenog uhapsila u Osečini, dok je upravljao automobilom "nisan", a u vozilu je nađen i pištolj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika