Pokrenut prekršajni postupak protiv osumnjičenog za grebanje automobila u Novom Sadu

Protiv M. M. (35) koji je osumnjičen da je ključem od stana oštetio više vozila u Novom Sadu, pokrenut je postupak u Prekršajnom sudu zbog nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja ili ugrožavanja imovine.
Pokrenut prekršajni postupak protiv osumnjičenog za grebanje automobila u Novom Sadu
Foto: 021.rs
On je, u skraćenom postupku, nakon privođenja i saslušanja, pušten, a predmet je preveden u redovan postupak, piše Dnevnik. 
 
Postupak protiv osumnjičenog će biti nastavljen izvođenjem dokaza koje su predložili učesnici u postupku.
 
Podsetimo, novosadska policija je privela osumnjičenog u ponedeljak, zbog sumnje da je oštetio više vozila. Sumnja se da je on ključem izgrebao najmanje sedam privatnih automobila, što je snimio mobilnim telefonom i okačio na društvene mreže.
 
O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, koje se izjasnilo da postoje elementi krivičnog dela i uništenja i oštećenja tuđe stvari, koje se goni po privatnoj tužbi.
 
Inače, za to krivično delo je predviđena novčana kazna od 10.000 do 150.000 dinara
  • Sloba53

    02.10.2020 04:03
    Obavezno ga goniti za naknadu štete u parnici. Farbanje vrata je oko 300 eura i neka izvršitelji budu efikasni kao kod isterivanja iz stana , jer to je bila svrha zakon o izvršenju.
  • Cccc

    01.10.2020 21:07
    Gtebao je ovaj iz cg sto je propa u crnu zemlju.
  • @Nebro

    01.10.2020 13:38
    Jesu krivi. Zgrada bez parking mesta ima i u Nemackoj, Svajcarskoj, Britaniji pa stanari ili ne voze kola ili parkiraju stotinama metara dalje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika