Uhapšen Ivan Kontić u Crnoj Gori zbog sumnje da je brutalno prebio mladića u Novom Sadu

Tridesetogodišnji Ivan Kontić, kojeg je policija tražila zbog pokušaja ubistva, odnosno brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu, 24. avgusta, u Jevrejskoj ulici, uhapšen je u iznajmljenom stanu u Podgorici.
On je uhapšen posle više od mesec dana skrivanja. 
 
Kontić, koji je iz Nikšića, osumnjičen je za pokušaj ubistva dvadesetosmogodišnjeg M. M.
 
"Službenici Sektora kriminalističke policije – Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL Europol SIRENE su danas oko 18 sati, sprovodeći višednevnu ciljanu potragu, uz asistenciju pripadnika Sektora specijalne policije, lišili slobode I. K. državljanina Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave policije, preneo je RTCG.
 
Kontić je uhapšen na osnovu međunarodne poternice NCB Interpol Beograd.
 
"On se traži zbog sumnje na krivično delo ubistvo u pokušaju koje je izvršio, kako se sumnja, na teritoriji Republike Srbije", kazali su iz Uprave policije.
 
Kontić je, kako se dodaje, uhapšen u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zabjelo.
 
Ovaj mladić, kako se može videti na osnovu dostupnih podataka u javnim bazama i pisanju medija, nije osuđivan u Srbiji, ali je zato poznat organima gonjenja u susednoj Crnoj Gori.
 
On ima i crnogorsko i srpsko državljanstvo. 
  • Dragec

    14.11.2020 19:54
    CG
    Sta on radi u NS ? Je li isporuen
    ili se zaboravilo ?Kako ti ljudi odmah
    dobiju posao?
  • Сале

    14.10.2020 07:36
    Свиреп и немилосрдан олош
    Душу дао за провоцирање полиције а касније батинање људи на протестима као ономад када су ћелаве битанге са маскама јуриле децу по ћошковима.
  • NS49

    14.10.2020 04:48
    Da li je neko pravio statistiku kolilki je procenat teških krivičnih dela koje su počinili Crnogorci a koliko ostali? Nekako se oni gotovo stalno pominju po Novom Sadu. I pitam sse dokle će to biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika