Kontićevi navodni saučesnici pušteni iz pritvora

Dvojica osumnjičenih za učestvovanje u tuči u Jevrejskoj ulici u kojoj je prebijen dvadesetosmogodišnji M. M. pušteni su danas iz pritvora u Okružnom zatvoru na Klisi nakon 30 dana.
Kontićevi navodni saučesnici pušteni iz pritvora
Foto: 021.rs
Prema prijavi, tridesetogodišnji O. L. iz Novog Sada osumnjičen je za učestvovanje u tuči, dok se tridesetosmogodišnji L. V. tereti da je pomogao učiniocu nakon počinjenog krivičnog dela. 
 
"Osumnjičenima O. L. i L. V, s obzirom na zaprećene kazne za krivična dela u pitanju, pritvor nije moguće produžiti, te će isti biti pušteni po isteku 30 dana od dana kada im je pritvor određen, odnosno od dana kada su lišeni slobode", navelo je tužilaštvo juče za 021.
 
Osumnjičeni su privedeni 13. septembra i o tome više OVDE.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu koje vodi postupak protiv Ivana Kontića (30) za pokušaj ubistva M. M. (28), očekuje da Kontić bude izručen iz Crne Gore srpskim pravosudnim organima, na osnovu međunarodnog ugovora koje Srbija ima sa susednom državom, o čemu više OVDE.
  • DonJuan

    13.10.2020 22:55
    Neodoljivi momci po zenskom shvatanju.
  • Joja

    13.10.2020 22:47
    Počelo je oslobađanje i nanogice!
    Još da im se šef vrati u grad i žurka se nastavlja.
  • Aaa

    13.10.2020 21:46
    Ovo je sramota da grad nibe u stanju da namontira binu i napravi doček za momke. Sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika