Dve žene povređene u dva udesa u Novom Sadu

Dve žene povređene su u dva udesa proteklog dana na ulicama grada.
Dve žene povređene u dva udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi dr Nikolina Marić iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa je oko 13:30h intervenisala na autoputu Novi Sad - Beograd zbog 54-godišnje putnice.
 
Ona je prevezena u svesnom stanju u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
 
Naizgled lakše povrede zadobila je i jedna žena u Hajduk Veljkovoj ulici, prekoputa Sajma, oko 19:30h. Prema rečima dr Marić, žena je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezena u Urgentni centar.
  • g pen

    16.10.2020 11:05
    Juce na raskrsnici kod bolnice klinka za volanom uslovno skrece levo i izgovara WTF kada su krenuli sa prvenstvom prolaza i jos pocela da psuje kada sam joj spomenuo da je to USLOVNO skretanje. Srbi, za vas nije volan. Kupuju se fakuletske diplome a strah me kada pomislim da se to desava i u auto skolama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika