VIDEO, FOTO: Ranjen policijski inspektor u Novom Sadu

Tridesettrogodišnji policijski inspektor U. N. iz Novog Sada ranjen je danas oko 14.30 časova, u Ulici Save Đisalova.
VIDEO, FOTO: Ranjen policijski inspektor u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, ekipa Hitne pomoći ga je zatekla u svesnom stanju sa "višestranim povredama, naizgled težim", te je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. 

On je van životne opasnosti.

 
 
Novosadska policija potom je kasnije uhapsila D. S. (43), u Ulici Đorđa Zličića, nakon tri sata potrage. Policija je delo kvalifikovala kao teško ubistvo u pokušaju, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Policija je saopštila da je napadač šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.
 
Dok je trajala potera za napadačem, na ulicama su bile jake policijske snage širom grada.
 
 
Kako je javio reporter 021 sa lica mesta, policijske patrole su bile i na mostovima i pojedinim zgradama. 
 
 
Policija je bila raspoređena i na izlazima iz Novog Sada, kao i na uglu Partizanske i Sentandrejskog puta kod gradilišta.
 
  • Neki tamo...

    23.10.2020 12:45
    Za koka snela
    Poenta mog komentara je da je neverovatno koliko je vas ovde odmah počelo da pljuje inspektora i da brani obijača kola koji ga je izbo šrafcigerom. Znači tebi je ok napasti policajca i izbosti ga kad te uhvati u vršenju krivičnog dela? Eee koko koko, a ovamo prosipaš priče o mitu i propadanju države... Pa eto zbog takvih poput tebe ova država tone sve dublje i dublje
  • Neki tamo...

    23.10.2020 12:35
    Za koka snela
    Ništa ti mene nisi razumeo. Da, to jeste mito i da, treba uzeti značku svakom ko to radi! Opet kažem, dao sam primer i pravio sam poređenje sa davanjem mita doktorima (ili je to verovatno po tebi poklon, pošto vidim da to ne komentarišeš, a uhvatio si se policajca ko pijan plota) i kako je to ovde ok i kako se to zove poklon i valja se. Nemam nameru da se nastavljam sa tobom. Sve najbolje
  • Chiske

    23.10.2020 12:17
    Ajd sad pljuvanje po inspektoru koji pokusava da spreci kradju. Stvarno ste oboleli on nekih bolesti mozga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika