VIDEO, FOTO: Veliki požar u zgradi na Limanu kod Mosta slobode

Veliki požar izbio je danas oko 13:30 časova u stanu, u zgradi na Bulevaru oslobođenja 155, kod Mosta slobode, preko puta stadiona FK Kabel. Niko nije teže povređen, a jedna devojka se nagutala dima.
VIDEO, FOTO: Veliki požar u zgradi na Limanu kod Mosta slobode
Foto: 021.rs

Požar je izbio u jednom od stanova na 13. spratu zgrade na Limanu II. 

Kako saznaje 021.rs, dvadesetpetogodišnja devojka je prevezena u Sremsku Kamenicu na Institut za plućne bolesti, a na licu mesta pregledan je jedan muškarac (36), te nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Kako saznajemo, u stanu se u momentu kada je izbio požar nalazila jedna devojka, a kako saznaje 021, ona i ostali stanari zgrade na vreme su evakuisani.

Vatra je oštetila veći deo stana na 13. spratu, zahvatila deo 14. sprata, a proširila se i na 15. sprat, odnosno potkrovlje i krov. Materijalna šteta je velika.

Na terenu su vatrogasci sa šest vozila, Hitna pomoć i policija.

Veliki dim se mogao videti i iz drugih delova grada.

Za sada nema zvaničnih informacija o tome šta je izazvalo vatru. Nezvanično, vatra je nastala kada je novogodišnjom prskalicom upaljena zavesa.

  • Peđa

    18.12.2020 20:39
    Preventiva
    prvo i osnovmo je poterbno imati dobrog "kućepazitelja" tj upravnika zgrade. Postoje zakonski propisi koji se ne poštuju.
    Uzroci požara najčešće dolaze "spolja" od uređaja koji nemaju ama baš nikaav sertifikat o sigurnosti od samo zapaljenja. Kod nas u zgradi je bio požar izazvan produžnik kablom istočnog proizvođača-
    Svo to smeće izbacite iz kuća a od upravnika zgrade zahtevajte da sprovede mere.
    Naš je odličan.
  • Vlada

    14.12.2020 13:40
    @Ivan Gorev

    Jesi stigao već da se potučeš s nekim iz zgrade i doživiš nepravdu kod prekršajnog sudije?
  • Ivan Gorev

    13.12.2020 12:54
    Subotica
    U nasoj ulici i zgradi imamo komsije koje misle ako tu zive 30 godina da svi mi koji smo novi dosli kupili stanove ne kao oni sto su ih dobili da moramo da im se povinemo i da sve sto oni kazu na Skupstini mora tako da bude. E pa bas zbog 3 babe u zgradi koje puse napravili si stolic u protipozarnom delu staklenika i stepenista dobice prijavu od mene. I treba kad vidim ovo uzas.
    Da neznam kako renoviraju stan ostace smrad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika