Vozilom izleteo i prevrnuo se na trotoar u kružnom toku na Rumenačkom putu

Pedesetpetogodišnji vozač "Nissan qashqai" povređen je u prevrtanju vozila koje se dogodilo sinoć oko 21 čas u kružnom toku na Rumenačkom putu.
Vozilom izleteo i prevrnuo se na trotoar u kružnom toku na Rumenačkom putu
Foto: 021
Kako je za 021 rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihove ekipe intervenisale su u 21:03 čas i prevezle muškarca u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Do udesa je došlo kada je vozilo proletelo kroz kružni tok, udarilo u banderu i prevrnulo se na trotoar. Prema nezvaničnim informacijama, vozač je bio u alkoholisanom stanju.
 
Policija je obavila uviđaj.
  • Telep 021

    10.01.2021 11:20
    dozvola
    Ne samo kazna . Uzeti dozvolu za sva vremena .
  • G pen

    10.01.2021 11:07
    Za idiotluke u saobracaju nisu bitne godine. Matori se ponasaju kao kako se vozi u njih, t.j. njihovom kraju gde nema saobracaja a mladi su pokupili takvo ponasanje. Sto vodi do pokazatelja debilne i bahate nacije. Pravila uslovnog skretanja, zmigavaca, odrzavanja odstojanja... nisu da bi vas gnjavila nego da se pored vas idiota stigne kuci. Najavili su padavine i niske temperature tako da...uzecu kokice i gledati vase idiotluke. Nije problem u drugima nego u vama. Zato vas ne vole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika