Uhapšen zbog sumnje da je iz automobila Novosađanina ukrao torbu s 22.000 evra

Z. N. (48) uhapšen je zbog sumnje da je počinio više krađa.
Uhapšen zbog sumnje da je iz automobila Novosađanina ukrao torbu s 22.000 evra
Foto: 021.rs
Kako poručuju u MUP, sumnja se da je on 6. avgusta prošle godine razbio staklo na automobilu 45-godišnjeg Novosađanina i ukrao torbicu sa oko 22.000 evra.
 
Z. N. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.
  • Bananamen

    17.01.2021 17:29
    Svima koji pravdaju lopova zelim da im se isto desi. Cak i da je nova nelegalno stecen, zar novi lopov kad ga ukrade zasluzuje da ga ima? Pa zar nije i to nelegalno? Treba li treci lopov njemu da uzme i tako u nedogled? Gde je pamet ljudi?
  • Ns

    16.01.2021 11:51
    Maki ne pricaj kad ne znas
    Covek kome je ukraden novac digao je kredit i ne znam zašto ljudi lupaju kad ne znaju šta kako al dobro, takav smo narod
  • Baki

    15.01.2021 21:53
    Baki
    U kakvoj sam materijalnoj krizi trenutno i 10% bimi bilo dovoljno ali zaista. Ovde nije u pitanju ni odakle toliki novac niti bilo sta u vezi novca. Vec sta je vecina spremna da uradi za novac po meni ovo je bezopasno sa obzirom sta se radi za manje novce. Kakva nas materijalna kriza drma a bice jos gore sigurno bice gorih slucajeva nazalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika