Potraga za Beograđaninom u Rumenki, napustio automobil i pobegao od policije

Novosadska policija traga za dvadesetdevetogodišnjim Beograđaninom, koji je prethodno pobegao od potrole policije u Vrbasu, koja ga je zaustavila zbog redovne kontrole, saznaje 021.rs.
Potraga za Beograđaninom u Rumenki, napustio automobil i pobegao od policije
Foto: 021.rs
Sumnja se da se radi o osobi za kojom je ranije raspisana poternica od strane pravosudnih organa u Beogradu.
 
Prema nezvaničnim informacijama, ovaj mladić je kod Vrbasa pobegao od policije, a potom napustio vozilo na području Rumenke. Potraga za njim je u toku.
 
Mladić je od ranije poznat policiji po više krivičnih dela razbojništava.
  • Dzoo

    01.02.2021 11:02
    Auuu
    Radonjicu i generalu saobracajcu moze svako da pobegne ako ima para ili krimi dosije al deblji a koga su od žestokih krimosa uhapsili i koje delo rasvetlili. Sad je u modi ako dobro radiš po drogama da te vrati na džepne kradje ili u uniformu to je karijerno napredovanje. A ako si korumpiran,radiš za narko kartel ili navijace za pet godina ceš biti načelnik
  • brka

    27.01.2021 06:27
    pobegao pa jel moguce? mora da je neki okoreli kriminalac???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika