FOTO: Kikinđanin zbog 2,6 kg marihuane preko Telepa kolima bežao novosadskoj policiji

Novosadska policija uhapsila je N. R. (25) iz Kikinde zbog droge.
Pretresom njegovog automobila, pronađeno je 2,6 kg marihuane, a prethodno se osumnjičeni nije zaustavio na znak policije, već je pokušao da pobegne. Potera se odvijala od Ulice Ćirila i Metodija, preko Telepa, da bi na kraju bio zaustavljen u Ulici Polgar Andraša, kod Šeratona.
 
 
N. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.
  • Deki

    04.02.2021 17:43
    Hahaha, skotrljalo u NS iz Banata, izgleda bi stare Novosađane trebalo ograditi u specijalni rezervat, kao zaštićenu vrstu, samo da im dopremamo hranu i lekove a oni karucama da idu u pozorišta i galerije.
  • miki

    03.02.2021 16:35
    rasta
    pa nije morao da bezi,samo da je objasnio da je to za licnu upotrebu ,posto je korona i pazi se covek i to mu je stek za crne dane :)
  • Mrk

    01.02.2021 19:36
    Kako znaju te sitne dilere, kako znaju da nadju 7500e posle mesec dana,kako znaju da nadju razbojnike trafike i prodavnica za 2 sata. Al ove velike nikako da nabodu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika