VIDEO: Masovna tuča u kafani u Temerinskoj, radila mimo zakona

Do masovne tuče dvadesetak mlađih muškaraca došlo je sinoć oko 22 sata u kafani "Bećarac" u Temerinskoj 20, koja bi trebalo da je zatvorena, saznaje 021.rs.
VIDEO: Masovna tuča u kafani u Temerinskoj, radila mimo zakona
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je povređeno pet muškaraca, a intervenisali su na poziv policije.
 
Mladići od 25, 21, 25 i 23 godine zbrinuti su na licu mesta i prevezeni na Odeljenje hirurgije, dok je muškarac od 26 godina dobio uput za hirurgiju.
 
Mladići su bili pod dejstvom alkohola. Više patrola redovne, kao i interventne jedinice uz asistenciju žandarmerije intervenisalo je i prekinulo tuču, a potom su priveli veći broj osoba.
 
U dogovoru sa tužilaštvom i nakon istrage biće podnete krivične prijave.
 
Na lice mesta je izašla i komunalna milicija, sanitarna inspekcija i druge službe, kako bi se pokrenuo postupak protiv objekta koji je kršio zakon i epidemijske mere time što je radio posle 20 časova.
 
Tačan broj uhapšenih biće poznat nakon saopštenja policije.
 
  • Dragisa

    15.02.2021 20:07
    Haos
    Nacelnik Malesic se bavi politikom i gleda seve i svoju karijeru. Dok se po gradu divlja i huligani vladaju
  • @Ana

    15.02.2021 19:40
    Prvi put čujem da su punoletne osobe u pubertetu. Prošao sam razdoblje od 18 do 25 i završio tada fakultet. Mnogi moji drugovi su za to vreme radili po smenama, pa i u trećoj (22-6), bili u vojsci a mnoge drugarice su imale decu. Sad ću čuti da je 21. vek i da su se stvari promenile naglavce. Što se mene tiče, kafane mogu da budu otvorene. Svako živi kako misli da je dobro ali treba i sam da snosi posledice svog načina života i svojih izbora. Nadam se da nećete gnjaviti lekare.
  • Ana

    15.02.2021 01:20
    Mladi ljudi i izlasci
    Samo da priupitam sve koji satanisu mlade ljude koji su zatvoreni vec godinu dana, da li su ikada prosli kroz razdoblje 18-25? Da se u njihovo vreme pojavila ova nearecna i slabo ispitana bolest, zvana Corona, da li bi uslisili molbe svojih najstarijih i najmilijih da ne izlaze po kafanama jer mogu da im prenesu "smrtonosni virus"? Da, svi bi sedeli kuci i razmisljali da je bitnije zdravlje bake od 85god nego njegov(njen) pubertetski hormonski nagon! Ne osudjujte, razumite tu decu!
    Ana 44

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika