Dvojica mladića teško povređena u tuči u Novom Sadu, uhapšena četvorica

Četvorica mladića iz Šida uhapšeni su zbog tuče u Novom Sadu.
Dvojica mladića teško povređena u tuči u Novom Sadu, uhapšena četvorica
Foto: 021.rs
Dvadesetogodišnji M. M. i V. S, te dvadesetjednogodišnji D. N, uhapšeni su zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se dvadesetjednogodišnji M. M. tereti za nanošenje teških telesnih povreda, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.
 
Sumnja se da su njih četvorica, u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, napala trojicu mladića sa područja Žablja i Bača. Sumnjiče se da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Jovana

    22.02.2021 15:40
    PROTEST
    Ukoliko ovi momci ne odgovaraju za ovo Novosadjani moraju da protestuju! Ko se oseca sigurno onda ako nas drzava ne zastiti od ovih zveri i psihopata?!
  • boki2

    22.02.2021 14:42
    kakvo nasilničko ponašane to je pokušaj ubisva 40godina robije u cugu
  • Lucky

    22.02.2021 08:51
    Šid-žabalj-hrvatska-bosna-c.g.
    Ima li u Novom Sadu još uvek ljudi koji su tu i rođeni ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika