Maloletnici uništavali šta su stigli u dvorištu novosadskog vrtića

Novosadska policija pronašla je sinoć sedam maloletnika odmah nakon vandalizma.
Maloletnici uništavali šta su stigli u dvorištu novosadskog vrtića
Foto: 021.rs
Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta predškolske ustanove, gde su, kako se sumnja, prethodno razbacali i polomili inventar, stolove, žardinjere, bicikle i ostalo.
 
Protiv sedmorice maloletnika biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.
  • Nemanja

    23.02.2021 23:46
    Bots
    S obzirom na količinu botova i trolova na komentarima, rekao bih da su ovo "nečija" deca (nekog druga člana ili od "ranije poznatog", ili "povezanog").
    Elem, ja sam za Đura Bubreg pedagogiju u ovom i sličnim slučajevima, da ih dve smene onih old skul komunističkih pandura mlate naizmenično. Šteta što toga nema više... :(
  • BB

    23.02.2021 09:26
    Ne lomite mi bagrenje
    Ko će da nadoknadi materijalnu štetu? Naravno, onaj ko ju je i napravio. U ovom slučaju roditelji. A deca, prestupnici, da fizički odrade neki posao za vrtic u ime izvinjenja i da nauče kako je stvarati imovinu. Kad to urade, onda im možda oprostiti.

    Ovi sto opraštaju tako lako, neka razmisle - da su njihovu, privatnu, imovinu tako polupali, da li bi im oprostili?

    Pozz
  • Milun

    22.02.2021 22:36
    Podrska za djeda
    Tako je djede!Treba prastati djeci i pustiti ih da se malo izduvaju.Bolje sad nego kad porastu.A ovi sto bi odma kamu da vade na djecu mogu da porucim - Dje ce vam dusa avetinje i crni kukavci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika