FOTO: Još dvojica uhapšena zbog brutalnog prebijanja mladića u Laze Telečkog

Novosadska policija uhapsila je danas još dvojicu mladića zbog učešća u brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog lokala u Ulici Laze Telečkog.
Danas su u Novom Sadu i Šidu uhapšeni B. D. (21) i M. M. (21).
 
Novosadska policija juče je uhapsila četvoricu osumnjičenih. L. M. (20), D. N. (21) i V. S. (20) su osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.
 
Kako se navodi, sva šestorica se sumnjiče da su napali trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili. 
 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Pojedine osumnjičene policija je uhapsila u nedelju oko 18 časova na Trgu Marije Trandafil i u akciji su učestvovali pripadnici interventne jedinice koji su provalili u jedan od stanova, kao i inspektori u civilu.
 
 
U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio snimak brutalnog prebijanja mladića, koji možete videti OVDE.
 
Podsetimo i da je portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs naveo da je na licu mesta njihova ekipa pomogla dvadesettrogodišnjem mladiću koji je sa težim povredama prevezen u Urgentni centar.
 
U Kliničkom centru Vojvodine navode da su u toku subotnje večeri primili dva pacijenta sa teškim telesnim povredama.
 
"Š. N. (21) primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV. D. M. (24) primljen je u Urgentni centar KCV sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Posle blagovremene dijagnostike i lekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine", poručuju u KCV. 
 
Iz bezbednosnih struktura nema komentara snimka koji kruži mrežama.
  • Fiverov

    23.02.2021 07:34
    rekonstrukcija
    Da se ja pitam napravio bih rekonstrukcija dogadjaja i onda da svaki od drugara udari svog drugara isto toliko puta koliko je ovaj sto lezi dobio. E onda bi junake sistemski ugusio. Kako, lako, posle robije, da ne moze nigde da se zaposli, pa malo drustveno koristan rad, pa malo kontrola besa, radionice...i tako. A da, nema sistema.....
  • Pera

    23.02.2021 01:12
    @Surda
    Jel se ti to salis? Sa ovako razorenim i unistenim sudstvom, u kome glavnu rec preko tuzioca Dolovac vodi SNS? To sudstvo ce da nekoga osudi?
  • Gora NS

    23.02.2021 00:39
    Uzas
    Ovo je pokusaj ubista počiniocima bar po 10 god,pa da se zamisle malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika