Mesec dana pritvora osumnjičenima za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog

Sudija za prethodni postupak odredio je mesec dana pritvora svim mladićima osumnjičenim za prebijanje mladića ispred lokala u Ulici Laze Telečkog, koja se dogodila u subotu oko 18 časova.
Osmočlana grupa osumnjičena za napad u kojem su D.M. iz Vajske i N.Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M.P. lakše saslušana je prethodno u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 
 
Trojici osumnjičenih za pokušaj ubistva, L.M. V.S. i M.B, pritvor je određen da boravkom na slobodi ne bi mogli da utiču na svedoke, uznemirenja javnosti i bojazni da bi boravkom na slobodi mogli da ponove krivično delo.
 
Preostala petorica, S.V., M.M., N.D. M.M. i M.B, sumnjiče se za nasilničko ponašanje, a njima je pritvor određen da ne bi mogli da utiču na svedoke i zbog opasnost od ponavljanja krivičnog dela.
 
Podsećamo, krvavu tuču u centru Novog Sada zabeležile su kamere video-nadzora, a snimak se ubrzo pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala. Napadači ih udaraju, šutiraju, ubadaju nožem, a u jednom trenutku i skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu. Više o tome OVDE.
  • DachaNS

    27.02.2021 21:51
    Buljisa
    pritvor je do presude ili do kraja istraznog postupka,posle pravosnazne presude se ide u zatvor!Ali isto mu dodje u zatvoru je ali pravno je u pritvoru i nema prava kao ostali zatvorenici.Gori je pritvor od zatvora ipak!
  • DachaNS

    27.02.2021 21:48
    Tako
    treba pa a vide odakle vetar duva,ako hoces da budes mangup-kabadahija moras da upoznas i drugu stranu tog zivota koji se zove zatvor pa ces tamo imati vremena da razmislis da li si ti za taj "posao" ili nisi!
  • buljisha

    25.02.2021 10:09
    Mislite
    Pritvor za pokusaj ubistva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika