Oboreni biciklisti kod BIG-a i u Veterniku

Hitna pomoć je u četvrtak intervenisala zbog tri saobraćajne nezgode.
Oboreni biciklisti kod BIG-a i u Veterniku
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su u ovim nezgodama povređena dvojica biciklista.

Prva nezgoda je bila oko 10:10h, u Veterniku, u Ulici vojvode Bojovića kod broja 21, kada je oborena biciklistkinja stara 62 godine. Ona je zbrinuta na licu mesta i potom je prevezena u Urgentni centar.

Drugi udes se dogodio kod Tržnog centra BIG, oko 14:50h, kada je oboren biciklista star 26 godina. Mladića je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i oko 03:45h, na Sentandrejskom putu kod broja 49, kada je vozilo udarilo u materijal koji je stajao pored puta. Povređeni muškarac star 51 godinu je, nakon ukazane pomoći na licu mesta, prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

  • Laloš

    26.02.2021 11:14
    Ovo postaje epidemija.
  • Dragan

    26.02.2021 10:44
    Saobracaj je prava nocna mora, bahatost, inacenje, nekultura. Sinoc hodam trotoarom a prema meni voze troje biciklista i to UPOREDO jedan pored drugog dakle preko cele sirine trotoara. Bukvalno te teraju da im se sklonis. Mislim se, e pa necu vam se skloniti pa makar me napali. Ipak su morali da me zaobidju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika