Hapšenje Slobe Snajpera: Oglasio se MUP Republike Srpske

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske saopštilo je da su njihovi službenici na Jahorini uhapsili Slobodana Milutinovića iz Novog Sada i G. N. iz Novih Ledinaca.
"U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, a u toku su pretresi lokacije i vozila koja koriste lica lišena slobode na području Jahorine", saopštio je MUP.
 
Kako se navodi, aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i Osnovnog suda u Istočnom Sarajevu.
 
Podsetimo, član Upravnog odbora FK Vojvodina, koji je poznat po kriminalnim radnjama, uhapšen je danas na Jahorini. Milutinović je i zastupnik prvoligaša Kabela, a bio je osuđivan na kaznu zatvora zbog krivičnih dela.
 
Više o njegovom hapšenju čitajte na OVOM LINKU.
  • Beogradjani

    04.03.2021 23:51
    Svaka cast
    Svaka čast za 021 stranicu što objavljuje istine a ne kao neke rezimske sugave stranice ns uživo pisama u usta to nije ns nego SNS a zna se i ko skuplja glasove za njih pa su im zato tako i mali tekstovi vesti u ovom čoveku iznad
  • Security

    04.03.2021 07:29
    Ostaje da se nadamo da će se ovakve akcije sprovoditi i u jkp posto se kradje društvene imovine zataškavaju po svim aspektima. Džabe i sto postoje video snimci i svedoci kad direktori sklanjaju u fioku.
  • Zumba

    04.03.2021 02:31
    Sloba snajper
    Snajper je zaposlen u EPS-Elektrovojvodina,plata ide a ja lezim,ala volim ovaj rezim! Mora da ima platu 5000€ kao Velja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika