Produžen pritvor osmorici koji su brutalno tukli mladiće u Laze Telečkog

Osmorici mladića iz Šida koji su osumnjičeni za tuču ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog produžen je pritvor za još 30 dana.
Produžen pritvor osmorici koji su brutalno tukli mladiće u Laze Telečkog
Foto: 021.rs
U ovoj tuči, koja se dogodila 20. februara, dvojica momaka, D. M. (24) iz Vajske i N. Š. (21) iz Čuruga, zadobila su teže povrede, a M. P. lakše. 
 
M. L. (20), S. V. (20) i B. N. se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva, dok se S. V. (20), M. M. (21), N. D. (21), M. M. (21) i M. B. stavlja na teret nasilničko ponašanje. 
 
Za pokušaj ubistva zaprećena je kazna u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, dok se nasilničko ponašanje kažnjava zatvorom u trajanju od šest meseci do pet godina.
 
Podsetimo da je tuča koja se dogodila u subotu, 20. februara, u Ulici Laze Telečkog posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.
  • ko

    31.03.2021 10:27
    sad
    Ko sad sve dolazi u Novi Sad, ne smeš ni izaći u centar, Ovi su se davno tukli ali u svojim prćijama, ali kako se dozvolilo dilovanje narkotika evo ih po celom Novom Sadu, uništili ste Novi Sad i ja vam nikad ne bi oprostio nego svi Zabelu, bando jedna neobrazovana. Ovo nasilje u Laze Telečkog traje već 10 godina, stoko koji ste došli iz njiva, kokošinjaca.........sad vi pravite haos uz podršku vaših vođa iz politike.
    Miloše od ovog divnog grada si napravio ruglo, mafijaša, belog roblja.....................
  • Nebro

    31.03.2021 09:35
    sendvic mafija
    Tesku robiju, minimalno 10 godina zatvora po osobi!! Posle toga nece ni kutiju cigara na ulicu da sutne.
  • rade

    31.03.2021 09:09
    Robija teska, nista tu drugo ne pomaze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika