Policajci u Srbobranu uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsili su trojicu policajaca stanice u Srbobranu, kao i još jednu osobu iz tog grada, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj, saopšteno je danas.
Policajci u Srbobranu uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj
Foto: 021.rs
Uhapšen je policajac D.J. (37) zbog sumnje da tokom marta nije postupao po depeši i potragama koje su bile raspisane za jednom osobom, već se sa njom viđao i na taj način joj omogućio izbegavanje odgovornosti.
 
Osumnjičen je i da je u novembru prošle godine, na putu Srbobran-Feketić, od vozača kamiona koji se kretao pravcem gde postoji privremeno ograničenje za tu vrstu vozila, zahtevao i primio novac čime je vozaču omogućio izbegavanje prekršajne odgovornosti.
 
Uhapšeni su i policajci M.G. (21) i S.M. (47) zbog sumnje da su takođe uhapšenom Z.S. (21) omogućili da ošteti Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine" iz Novog Sada. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.
  • Joki

    29.04.2021 04:54
    Joki
    Dodjite u Indjiju gde policajci svi imaju svoje agencije za registraciju vozila i sta rade. Velika sramota
  • Bata

    22.04.2021 12:44
    Lepo je meni govorio tata
    Neboj se sine svi lopovi su u policiji.
  • A

    22.04.2021 09:06
    A
    A ko nije iz MUP-a zloupotrebijo polozaj....? Neka me neko demantuje! Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika