Poginuo radnik na mostu kod Beške

U saobraćajnoj nesreći na mostu kod Beške, u smeru ka Beogradu, oko 12:10h, poginuo je pedesetpetogodišnji radnik Preduzeća za puteve "Vojvodinaput - Bačkaput", kada ga je udario automobil, saznaje 021.rs.
Poginuo radnik na mostu kod Beške
Foto: 021.rs

Portparol novosadske Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil koji se kretao auto-putem od Novog Sada ka Beogradu udario je radnika na mostu. Zbog uviđaja, došlo je do gužvi na auto-putu, ali je saobraćaj od 16 časova normalizovan.

Više informacija se očekuje u saopštenju policije koja radi uviđaj.

Putevi Srbije u saopštenju naglašavaju da su radovi bili obeleženi adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom shodno projektu privremene saobraćajne signalizacije na koji je saglasnost dalo resorno ministarstvo.

"Nadležne institucije rade na utvrđivanju uzroka koje su dovele do saobraćajne nezgode", dodaje se u saopštenju.
 
Putevi Srbije izjavili su saučešće porodici poginulog radnika.
 
Podsetimo da su Putevi Srbije ranije najavili da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu "Beška". Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Nemanja

    23.04.2021 11:05
    @Xx...

    Neće vam smrdija trajati još dovoljno dugo da iz nje nekog proterujete.
  • Marina

    23.04.2021 10:42
    Nažalost
    Ja sam prolazila u jutarnjim časovima tuda. Jedan od radnika je rizično stajao pokraj njihovog vozila. Pomislila sam: kako tako stoji, pokupiće ga neko. Delovalo je kao da želi da pretrči preko kolovoza. Posle podne, u povratku videla sam policiju na mostu. Ne znam da li ima kamera na mostu, pa da se utvrdi krivac. Strašno je sve to.
  • Pitr

    22.04.2021 18:54
    Tuga
    Juce mi je radnik puteva pretrcava autoput kod Omv. Pre toga nigde signalizacije da su radovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika