FOTO: Deca pronašla ručnu bombu na igralištu u pesku na Limanu 2

Na dečijem igralištu u Ulici Dr Ivana Ribara 5, na Limanu 2 pronađena je ručna bomba kašikara danas oko 17 časova, saznaje 021.rs.
FOTO: Deca pronašla ručnu bombu na igralištu u pesku na Limanu 2
Foto: 021.rs
Prema saznanjima sa lica mesta, bombu su pronašla deca dok su se igrala i iskopala je iz peska. Srećom, niko nije povređen.
 
Bomba se nalazila u tegli, a nije poznato od kada datira i ko ju je ostavio na dečijem igralištu. Stanari obližnjih zgrada su odmah pozvali policiju.
 
Kako je za 021 potvrđeno, policija je obezbedila lokaciju, a deminerska služba MUP-a potom uklonila bombu. U toku je istraga kako se ručna bomba našla na dečijem igralištu.
 
Više informacija biće poznato nakon saopštenja novosadske policije. 
  • artist

    08.05.2021 11:01
    Mnogi ovde nisu svesni gde zive.
  • Pekar

    07.05.2021 15:06
    @Talac
    Talac05.05.2021 • 19:13
    Rat koji se vodi u inostranstvu, uvek na kraju dodje kuci. Minska polja po Hrvatskoj i BiH postoje i dan danas.

    Ti si bolestan čovek.
  • Bananamen

    06.05.2021 12:38
    @Dejan
    Bananamen se skoro svaki vikend vrati sa dzakom tudjeg smeca sa Fruske Gore. Isti taj Bananamen ucestvuje u raznim humanitarnim akcijama (ne samo slanje SMS za decu). Takodje cisti 4 okolne ulice od smeca u svom selu zajedno sa porodicom na nedeljnom nivou. Zbog takvih stvari ima pravo da trazi i "kuka" da neko drugi, u vlasti, takodje nesto uradi po pitanju bezbednosti i cistoce decijih igralista i grada u celosti.

    Kako se samo nadjete da me kritikujete i vi i gospodja sa imenom "Novosadjanka" a zapravo bolje da mi se pridruzite u borbi za bolje sutra. Da li shvatate da ste oboje stvorili sliku o meni koja ni najmanje nema veze sa realnoscu?

    PS
    Nisam rodjeni Novosadjanin, a vid' cuda, cuvam Novi Sad kao da je moj (jer i jeste).. Kako sad to gospodo dezurni mrzitelji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika