Tri osobe povređene prilikom sletanja automobila sa autoputa kod Siriga

Tri osobe povređene su juče u ranim jutarnjim časovima kada je automobil sleteo sa autoputa iz pravca Siriga ka Novom Sadu.
Tri osobe povređene prilikom sletanja automobila sa autoputa kod Siriga
Foto: 021.rs
Do nezgode je došlo oko šest časova, a povrede su zadobila tri muškaraca starosti 36, 28 i 30 godina.
 
Kako za 021 kaže portparol Zavoda za hitnu pomoć, dr Zoran Krulj, oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku. 
 
Povrede je zadobio i biciklista (62) kada je na njega naleteo automobil u 8:55h na uglu Ulice Braće Ribnikar i Futoške ulice. On je pregledan na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
U večernjim časovima, nešto pre 21h, došlo je do pada sa motora kod brodogradilišta u kom su povređeni muškarac (66) i žena (47) koji su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni na hirurgiju. 

Teme

udesi
  • DTD

    12.05.2021 09:42
    psi lutalice
    Bio sam svedok ove nesreće kod brodogradilišta. Desilo se oko 20 časova. Na trotoaru su 2 veća psa napala jednog malog, četvrti je iz pravca krivine prvo jurnuo prema meni - išao sam iz pravca Ribarca bajsom - stao sam, pa je pas krenuo u pravcu ostalih pasa i taman kada sam seo na bicikl da nastavim vožnju, ti psi su izleteli na put pravo pod točkove motora, koji je uz veliki tresak stao posred puta. Sva sreća da su kola koja su dolazila iz oba pravca išli normalnom brzinom, pa su uspeli na vreme da zakoče. Hitna je izašla veoma brzo, nakon što su ih smestili u hitnu na daljnji pregled, mi slučajni svedoci smo se razišli. Apelujem na sve učesnike u saobraćaju da budu veoma pažljivi na toj deonici kod brodogradilišta, jer zbog visoke trave ti psi se retko mogu uočiti na vreme, i može doći i do većih nesreća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika