Oborena tri pešaka, među njima i petnaestogodišnjakinja

Tri pešaka oborena su tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu i okolini, a među njima je i petnaestogodišnjakinja.
Oborena tri pešaka, među njima i petnaestogodišnjakinja
Foto: 021.rs
Muškarac (60) oboren je u Ulici Jovana Subotića kod broja 18 u 19.50h.
 
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, on je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.
 
Devojka (24) zadobila je lakše povrede kada je na nju naleteo automobil na Bulevaru Evrope, kod Zonedove zgrade, oko 20.40h. Ona je pregledana na licu mesta i ostavljen joj je uput za dalju dijagnostiku.
 
Samo deset minuta kasnije, u Svetosavskoj ulici u Kaću, ispred broja 25a, povređena je devojčica od 15 godina. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, odeljenje dečije hirurgije.
 
Juče je došlo i do jednog sudara dva vozila, u kom su lakše telesne povrede zadobili muškarac (46) i žena (48). Oni su na licu mesta pregledani bez transporta u Urgentni centar na dijagnostiku. 

Teme

udesi
  • Kaća

    27.05.2021 09:53
    promeniti zakon tako da budu snimci iz automobila prihvatljivi na sudu kao dokaz

    a da, zaboravila sam da su sporna 2 minuta misteriozno nestala sa snimka čak i zvanične državne kamere.. toliko o pravnoj državi.
  • Piško

    21.05.2021 21:56
    ...
    Sve dok nervozna sirotinja ne izađe iz automobila biće ovako.
  • Banderaš

    21.05.2021 09:28
    Korupcija
    Sve dok tužilaštvo ne počne da radi svoj posao i dok tužilaštva i osiguranja ne budu počela da sudski traže naplatu lečenja,plaćanje odšteta,izostanka sa posla zbog povrede,doživotna izdržavanja povređenih u srbiji će se divljati i ginuti po putevima srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika