Preminula devojka na koju je naleteo automobil u Petrovaradinu

Devojka stara 21 godinu iz Petrovaradina koju je u nedelju uveče udario automobil u ovom naselju, preminula je danas prepodne u Urgentnom centru KCV-a, saznaje 021.rs.
Preminula devojka na koju je naleteo automobil u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Policija je potvrdila informaciju da je devojka preminula u bolnici.
 
Nastradala devojka, kako 021.rs saznaje, tokom noći je bila na odeljenju reanimacije u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, ali i pored napora medicinskog tima preminula je od zadobijenih povreda.
 
Devojka je povređena sinoć oko 21 čas u Preradovićevoj ulici, nedaleko od pijace, kada je na nju dok je prelazila ulicu naleteo "audi".
 
Policija je povodom saobraćajne nesreće saopštila da je devojku automobil udario dok je pretrčavala put van pešačkog prelaza.
 
Mladić star 21 godinu iz Sremskih Karlovaca koji je vozio "audi A3" je dobio krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
  • Stvarno

    12.06.2021 23:12
    Ma hajde
    @Zoran
    Jesi li probao da se bacis na soferku autu koje se krece 50km/h? Ako si preziveo, onda mozes da pises ovakve komentare.
    Ne generalizuj, ne znas sta te ceka iza coska.
  • zao mi je

    12.06.2021 14:49
    saucesce porodici, tragican dogadjaj.

    Petrovaradin je pun maloumnih divljaka sto brzo voze. ovaj da je vozio 50 ne bi ubio devojku.

    ima mala ulica tu,Senoina. stanari su vise puta trazili lezeci polaicajci da se postave zbog puno dece i puni takvih vozaca ali nista... grad je potpuno gluv na sve ove zahteve, imaju valjda bitnijih stvari.
  • Ja

    12.06.2021 10:08
    se
    Ja se izvinjavam i saučešće porodici nastradale devojke, ali nemojte da sudite i o tom mladom vozaču kad ne znate šta se dogodilo. Devojka je pretrčavala u Petrovaradinu van pešačkog prelaza gde je vidljivost noću nula, da bi izbegla vozača koji je išao prema Novom Sadu, napravila je naglo kretanje unazad i tako naletela na momka koji je išao prema Sremskim Karlovcima.
    Jednostavno ljudi koristite pešačke prelaze, nisu ni vozači u mogućnosti da zakoče čak i kad voziš 50 na sat, ako Vas takav pokret iznenadi.

    Uništena su dva mlada života i dve familije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika