Tokom jučerašnjeg dana više od 300 saobraćajnih prekršaja u Novom Sadu

Četiri osobe lakše su povređene u 10 saobraćajnih nezgoda koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile na teritoriji Južnobačkog okruga.
Tokom jučerašnjeg dana više od 300 saobraćajnih prekršaja u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, 17 juna, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 336 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, saopštila je policija.
 
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i pet vozila, a zadržana su tri vozača, od kojih dva zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.
 
Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Lancer

    19.06.2021 22:17
    Vidim radar stoji na početku Mosta slobode, gde još nije ograničenje 80km/čas nego gradski 50km/čas i hvata zločince koji su se drznuli da voze 60. Zakon je zakon, a najbolje se primenjuje tamo gde nije najpotrebnije.
  • Mile

    18.06.2021 17:26
    Klonirajte Djukića i kažnjavajte i zatvarajte....Kamere su prava stvar ali sa kamerom nema kompromisa za crvenu pojas itd...vozači znaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika