FOTO: Sudar vozila žandarmerije pod rotacijom i taksija, tokom uviđaja još jedan udes na istom mestu

Četiri muškarca su povređena sinoć pola sata posle ponoći u udesu u kojem je učestvovalo vozilo žandarmerije i taksi.
Kako 021.rs saznaje, do udesa je došlo kada je vozilo žandarmerije pod rotacijom, bez usporavanja pokušalo da skrene sa Bulevara Mihajla Pupina u Jevrejsku ulicu, a tom prilikom je na isto naleteo taksista.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da su u ovom udesu povređena četiri muškarca, dvojica od 28, jedan od 29 godina, kao i muškarac star 35 godina. 
 
Svi povređeni su posle zbrinjavanja na licu mesta prevezeni na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
 
 
Tokom trajanja uviđaja, na svega 10 metara dalje, ispred zgrade Pošte, dogodio se manji udes u kojem nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta.
 
 
Ovaj udes uticao je na to da gužva na pomenutoj raskrsnici bude još veća.
 
Sleteo sa puta kod Kovilja
 
Kako dr Zoran Krulj potvrđuje, tokom prethodnog jutra, tačnije nekoliko minuta posle 6 časova jedna osoba povređena je u sletanju vozila sa puta pre mosta kod Beške, kod Kovilja.
 
Tom prilikom povređen je 23-ogodišnjak, koji je zbrinut na licu mesta i potom prevezen u KCV.
  • Vlada

    02.07.2021 10:47
    @limun

    U tome i jeste problem - što vi taksisti zamišjate da od taksiranja treba da zaradite para kao blata, a pošto to nije realno onda vozite po 12 sati i pritom jurcate po gradu da odradite što više vožnji, ne obraćajući pažnju na druge ljude i propise. Ljudi, shvatite da taksiranje, konobarisanje i slične stvari nisu visoko kvalifikovani ni visoko profitabilni poslovi i da se svet neće postaviti naglavce da to tako vama bude.
  • limun

    02.07.2021 07:57
    Kad postaneš taksista shvatićeš da je vreme novac i da je 12 i više sati dnevno za volanom više od pola dana.
  • Sasa

    01.07.2021 12:19
    bivsi sef
    Voze neobuceni zandarmi, koji slabo znaju i policijske propise ali bitno je da glume silu i da zure i jure. Sve je glupost u ovom gradu. Saobracjani generlstab vodi policiju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika