Devojka poginula na keju: Terencem naleteo na moped, pa pobegao

Dvadesetosmogodišnja Novosađanka je stradala, dok je dvadesettrogodišnji mladić povređen sinoć kada je na njih, dok su vozili moped na Beogradskom keju, naleteo terenac Rendž Rover.
Devojka poginula na keju: Terencem naleteo na moped, pa pobegao
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 1:23 časa posle ponoći na Beogradskom keju, ka Žeželjevom mostu. Povređena devojka je u besvesnom stanju prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, dok je mladić zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na hirurgiju KCV-a.
 
Kako saznajemo nezvanično, uprkos naporima lekara, devojka je podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Kako 021.rs nezvanično saznaje u policiji, za volanom terenca se nalazio O.K. (29) iz Temerina, koji je, kako se sumnja, nakon udesa pobegao sa mesta nesreće. Dok je bežao, vozilom je udario u parkiranu Mazdu CX-5, a prilikom bežanja mu je otpala i registarska tablica, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe.
 
On je uhapšen i ustanovljeno je da je vozio pod dejstvom alkohola. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. 

Komentari 100

  • KyZoNS

    12.08.2021 16:49
    Iskreno
    S obzirom da su ogromna većina sudija u Srbiji podvučena (čitaj: umazana) žutim, bar će se znati čiji je, ako se izvuče.
  • Merko

    11.08.2021 19:43
    Ubist o devojke na keju
    Nigde se ne pominje
    da je protiv ubice devojke podneta i krivična prijava za ubistvo devojke, advoat mu ima veliki alibi za ubicu na sudjenju, u presudi od 12 meseci kućnog prit vora za ubicu devojke dzipom i bekstva sa lic e mesta, tata narko.... sredio da kriv. delo bekstva sa lice mesta
    zastari(6 god.), sada cemo da vidimo da li je i ovo tatin sin, za sudiju i fužilaštvo(zna se ko je gaz....) ako je tata u lopo..... stranci nek a zverka opet će biti..... nanog......
  • Miki Savan

    11.08.2021 17:00
    Pink
    Kad je mogao sin vlasnika pinka uniti i pobjeci a za to dobio 11 mjeseci kucnog pritvora zasto onda da drugi ne rade kako su ih edukovali sudstvo ,drzava i SNS radikali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika