Beba i devojčica povređene u saobraćajnoj nezgodi u Novom Sadu

Beba i desetogodišnja devojčica su, između ostalih, povređene u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Beba i devojčica povređene u saobraćajnoj nezgodi u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, juče ujutru je na raskrsnici Bulevara Evrope, Hadži Ruvimove i Raše Radujkova bio udes, o kojem smo pisali OVDE.
 
Četrdesetosmogodišnja biciklistkinja povređena je kad je oborena oko 13h u Vojvođanskoj 2, na Grbavici. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar.
 
Sudar dva vozila dogodio se nešto pre 16h kod Kvantaške pijace, a na teren su izašle dve ekipe Hitne pomoći. Zbrinuta je beba stara tek nekoliko meseci, kao i desetogodišnja devojčica, a obe su prevezene u Dečiju bolnicu.
 
U svesnom stanju je u Urgentni centar prevezen 36-godišnji muškarac, a 35-godišnja žena je pregledana i dat joj je uput ukoliko joj bude bio potreban lekar.
  • Ja

    21.09.2021 15:32
    @JokiU
    Sta sad, opet policija kriva sto neko ko ne zna da vozi sedi za volanom ili jednostavno situacija bila neizbezna iz ko zna kog razloga?
  • JokiU

    21.09.2021 11:07
    nazadnjacka policija
    ... koja ne radi svoj posao, a u saobracaju suvise mnogo bahatih i silovnih za volanom. Gaze i pesake i bicikliste. Izmedju toga za zabavu udaraju po sireni, jer su zamislili da onaj ispred njega nije dovoljno brzo prosao kroz zuto svetlo. Tuga sta su uradili od Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika