Sleteo s puta kod Kisača, pa otišao pre nego što je Hitna došla

Tri udesa dogodila su se juče u popodnevnim časovima na području Novog Sada i okoline.
Sleteo s puta kod Kisača, pa otišao pre nego što je Hitna došla
Foto: 021.rs
U sudaru dva vozila u 14:47 časova na uglu Iva Ćipika i Ložioničke povređena su dva muškarca, jedan star 57 godina, a drugi 29.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da su povređeni muškarci zbrinuti na licu mesta, nakon čega su prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Žena (36) lakše je povređena u sudaru dva vozila u Ulici cara Dušana, ispred broja 48. Ekipa Hitne pomoći ukazala joj je pomoć na licu mesta i ona je dobila uput za Urgentni centar u slučaju potrebe za daljom dijagnostikom i tretmanom.
 
Hitna pomoć dobila je poziv da interveniše i na putu između Kisača i Stepanovićeva u 17:10 časova gde je jedan automobil sleteo sa puta, ali kako za 021.rs kaže dr Krulj, vozač je otišao sa lica mesta pre nego što je stigla ekipa Hitne pomoći.

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika