Osumnjičeni da su prodavali sanduke iz "Lisja" braniće se sa slobode

Osumnjičenima za malverzacije u vezi s nabavkom pogrebne opreme nije određen dalji pritvor, pa će se isti braniti sa slobode.
Osumnjičeni da su prodavali sanduke iz "Lisja" braniće se sa slobode
Foto: Pixabay
Uhapšeni su odgovorno lice DOO "Večno konačište" P.I. iz Kaća (49), radnik zaposlen u Lisju G.Z. (47), kao i D.I (42) i J.L. (47), takođe zaposleni u Lisju, a oni će se braniti sa slobode, piše Dnevnik.
 
Sumnja se da su D.I. i J.L, od 1. januara do 14. oktobra ove godine, iz magacina "Lisja" neovlašćeno iznosili drvene sanduke i prodavali ih osumnjičenima P.I. i G.Z. Na taj način su oštetili "Lisje" za 1.757.830 dinara.
 
Dva radnika, P.I. i G.Z, sumnjiče se da su preprodavali sanduke za gotov novac koji su zadržavali za sebe.
 
Preduzeću "Večno konačište" je, inače, već više od 1.800 dana blokiran račun na iznos od 973.000 dinara.
 
P.I. i G.Z. koji su suvlasnici firme, određeno je zadržavanje do 48 časova zbog postojanja sumnje da su počinili proneveru u obavljanju privredne delatnosti u pomaganju, a D.I. i J.L. zbog sumnje da su počinili proneveru u obavljanju privredne delatnosti u saizvršilaštvu, saopštio je MUP.
  • Serdjo

    19.10.2021 19:35
    Topalovici
  • Opa

    19.10.2021 17:42
    Malo
    sutra da moze, da se smeni neko zbog kradje,direktor rukovodioci sefovi te sad imaju u saci, sve ce to leci a narocito za ove Kacane,stiti ih car Uros mali,lisje je idavno u problemu,sve je namesteno sve,20% je tarifa,direktor i uza kompanija,njih 5-6dele sve, sa najvecim dobavljacima i sa dobavljacem koji prodaje sve,ima i rasadnik posto nam valja biljke,radi hemijsko prskanje istih,odrzava fontane,prodaju nam kancelarijske stolove itd.a ko zna koliko su opralu oara samo od ove nove zgrade ?Svi radnici znaju za tako nesto,pa kada vide da mogu direktori krasti, zasto ne mogu i oni sanduke,ma tuzno je biti radnik u lisju,gledati ovoliki lopovluk,zato su se posvadjali izmedju sebe,futozani i direktor ,samo zbog para
  • Tinkerbell

    19.10.2021 16:02
    Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika