Privedena trojica Novosađana, vozili automobile sa više od dva promila alkohola u krvi

U periodu od 22. do 24. oktobra, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 32 saobraćajne nezgode, u kojima su četiri osobe teško povređene.
Privedena trojica Novosađana, vozili automobile sa više od dva promila alkohola u krvi
Foto: 021.rs
U istom periodu je 13 osoba lakše povređeno u udesima, saopštila je novosadska policijska uprava.
 
U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodile su se 22 saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a 11 lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 788 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
 
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 76 vozača i 17 vozila, a zadržano je 20 vozača, od kojih 15 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dva zbog ponavljanja prekršaja.
 
Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, trojica Novosađana terete se i za nasilničku vožnju, jer su vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Dejan Andjelkovic

    26.10.2021 06:13
    Magacin
    Ne sme da dodju ispred "magacina" a ne da pisu kazne desna traka za levo parkirana vozila ,da ne kazem hajduk veljkova ulica
  • Gorivo

    25.10.2021 23:25
    Akciza
    Poskupeo taksi pa ljudi moraju sami da voze,valjalo bi da registrovani taksisti plaćaju jeftinije gorivo pa ne bi morali da dižu cene i onda bi prosečan čovek koji hoće da ode do kafane i popije pice i skrene misli od ove sumorne svakodnevnice ,mogao sebi da priušti da ne bude potencijalni ubica nego da ga voze ko coveka.Toliko
  • Detelinarac

    25.10.2021 19:03
    Za ceo vikend, na podrucju celog Juznobackog okruga, policija je napisala 788 kazni... to za jedan dan mozes za one parkirane u krajnjoj desnoj da ispises... policija ne radi psoao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika