Muškarac se utopio u bazenu na Slanoj bari

Četrdesetdvogodišnji muškarac utopio se danas u bazenu na Slanoj bari, pod nerazjašnjenim okolnostima, saznaje 021.rs.
Muškarac se utopio u bazenu na Slanoj bari
Foto: 021.rs
Kako saznajemo, ova nesreća dogodila se nešto posle 17 časova.
 
Po rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova ekipa intervenisala je po pozivu. Pokušali su reanimaciju, ali bez efekta.
 
Konstatovana je smrt muškarca. 
 
Kako je došlo do smrti za sada nije poznato. Više informacija znaće se nakon obavljenog policijskog uviđaja. 
  • Ivan

    02.11.2021 17:17
    Kamera
    Hm, neko napisa: postoje kamere, sve ce se videti.
    Postojale su kamere i na naplatnoj rampi....
  • Dragan

    02.11.2021 09:42
    Ah
    Za komentare tipa "ne optužujte bez dokaza" da potsetim spasioc mira unesrećenom da pritekne u pomoć u svakom slučaju a ne da sa diatance utvrđuje dali je bolest,grč ili nešto treće.Spasiocima otkaz i tužba jer nisu pomogli osobi koju po zakonu čak i da nisu zaposleni moraju da urade.Takođe i poslovodstvo kohe ne kontroluše njihov rad.
  • Novvosadjanin

    02.11.2021 01:26
    Spasilac ne zna da pruzi pomoc
    Da mu je neko pruzio vestacko disanje civek bi bio ziv.Kamere postoje sve se vidi 5 kupaca i 2 spasioca nemo uplaseno gledaju kako covek ode na onaj svet .Plivajuci zadobio je povredu glave ne primetivsi ivicu bazena gde je seu dario i onesvestio .Zena koja je sve to videla prica mi veceras na tom bazenu.Zablokirala sam kad sam to videla kako ja tako spasioci .Strasno imali smo nekad ONO i DSZ svi smo odlazili jos kao mali u gorane pa vojska ovaj narod totalno je sebican i lenj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika