Nesreća kod Kaća u kojoj je stradala učiteljica: Mladić u "mercedesu" bio pozitivan na kokain

Dvadesetjednogodišnjak, koji su sumnjiči za izazivanje sudara kod Kaća, u kojem je poginula tridesetšestogodišnja učiteljica, bio je pozitivan na kokain, nezvanični su podaci iz policijske istrage.
Nesreća kod Kaća u kojoj je stradala učiteljica: Mladić u "mercedesu" bio pozitivan na kokain
Foto: 021.rs
Vozač mercedesa je smešten u Klinički centar Vojvodine zbog povreda zadobijenih u sudaru. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, u sklopu redovne procedure testiran je na alkohol i narkotike i nalaz je pokazao da je pozitivan na kokain. 
 
Kada bude u stanju da napusti bolnicu mladića čeka krivična prijava i saslušanje kod tužioca. Dvadesetjednogodišnjak se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 
 
Nakon saslušanja kod tužioca biće odlučeno da li će mladiću biti određen pritvor. 
 
Sumnja se da je dvadesetjednogodišnjak u nedelju, oko 14 časova, na Zrenjaninskom putu, u smeru ka Kaću, naleteo "mercedesom" na "reno klio" u kojem se nalazila tridesetšestogodišnja učiteljica, koja je preminula na licu mesta.
 
Prema navodima svedoka, vozač "mercedesa" je pokušao da zaobiće dve kolone koje su se stvorile na Zrenjaninskom putu, nakon čega je došlo do sudara. 
 
Od siline udarca "reno klio" se prevrnuo i završio pored puta, a učiteljica je na licu mesta nastradala. U udesu su učestvovali još i autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 24, te automobil "ford". 
  • ns

    11.11.2021 21:19
    Gospodo iz vlasti , nekaznjavanjem i nerešavanjem ovakvih slučajeva , postajete direktni saučesnici.
  • samo kažem

    11.11.2021 07:56
    a da hije
    da nije on možda guzonjim sin i dobiće nanogicu na kraju
  • Rade

    09.11.2021 14:53
    Čuj "Nakon saslušanja kod tužioca biće odlučeno da li će mladiću biti određen pritvor." nasilnička vožnja, preticao dve kolone automobila izazvao udes sa smrtnim ishodom pod dejstvom narkotika i postavlja se pitanje da li će mu biti određen pritvor. Zar to nije "Ubistvo sa predumišljajem".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika