U Bačkom Jarku vozio sa više od dva promila alkohola

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe lakše povređene.
U Bačkom Jarku vozio sa više od dva promila alkohola
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 15. novembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 319 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 16 vozača i pet vozila, a zadržano je pet vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četiri zbog ponavljanja prekršaja.
 
Vozač koji je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tereti i za nasilničku vožnju, jer je, u Bačkom Jarku, vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Majka

    17.11.2021 09:32
    strah
    Molimo povedite računa o kontroli vozača pod dejstvom alkohola.
    To je neopisivo. Neopisivo i jezivo kako ljudi lako sedaju u auto u tom stanju čak i sa decom.
    Zlo je svuda oko nas, pa da li možemo malo bar vratiti se pravim porodičnim vrednostima.

    Pijani voze decu, gaze decu, ljude...
    Bože pomozi nam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika