Pijani mladić u "audiju" teško povredio policajca u Šajkašu, na TikTok-u snimci kako je ogrebao kola

Jedan policajac teško je povređen u udesu koji se dogodio 23. septembra, u Šajkašu, kada se u "maricu" zakucao "audi" u kojem je sedeo devetnaestogodišnji M. K.
Pijani mladić u "audiju" teško povredio policajca u Šajkašu, na TikTok-u snimci kako je ogrebao kola
Foto: 021.rs (Screenshot)

U nezgodi je bilo još povređenih, a utvrđeno je da je mladić bio u alkoholisanom stanju u trenutku udesa. Te večeri se u Šajkašu slavila seoska zavetna slava.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je imao 2,16 promila alkohola u krvi. 

Dvojica policajaca su se nalazila iza "marice", čija su zadnja vrata bila otvorena. U tom trenutku naleteo je devetnaestogodišnjak, koji je udario u vozilo policije.
 
Jedan od policajaca pokušao je da upozori vozača, kako bi usporio, ali nije vredelo. Mladić je udario u kombi vozilo, silina udarca je odgurnula "maricu", povredivši policajce koji su se nalazili u blizini. 
 
Prema saznanjima 021.rs, teško je povređen policajac, otac dvoje dece, koji se nalazio u komi nekoliko dana i koji se trenutno oporavlja. 
 
 
Devetnaestogodišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a Osnovni sud u Novom Sadu mu je odredio pritvor od mesec dana. 
 
Iz pritvora je izašao krajem oktobra, nakon čega priča o udesu dobija novu dimenziju. Supruga jednog od policajaca na Fejsbuku je podelila snimke sa TikTok-a, sa naloga sa imenom mladića koji se tereti za izazivanje udesa, a koji se sada šire društvenim mrežama. 
 
Na jednom snimku vidi se razlupani "audi", dok se u pozadini čuje "au, tebra, ubiće me ćale, ogreb'o sam ovo". Rečenicu "au, tebra, ubiće me ćale, ogreb'o sam ovo" koriste TikTok-eri kao podlogu za snimke na kojima su prikazani razlupani automobili. 
 
 
Drugi snimak predstavlja kompilaciju fotografija automobila pre i nakon udesa, a pojavljuje se i fotografija policijskog vozila koje odvozi šlep služba. Muzička podloga za ovaj snimak je pesma "Oh No", koja je takođe popularna na TikTok-u.
 
Snimci su okačeni početkom novembra, ali ih više nema na TikTok nalogu. 

Teme

udes
  • Oko sajkasa

    19.09.2022 10:47
    Dosta je i bahat policajac
    Složićete se da ovo je užas...ali i sa tim da isti policajac svašta radi po Sajkasu i da je izrazito bahat...misli ima uniformu pa uhvatio ....zato pripadnik mupa-a švercu isti taj koji je povređen???!
  • Dragan Panov

    27.11.2021 04:34
    Celjska 21
    Jel treba komentar? Audi bolan znas to je avto to je svabo. 19 godina ko god mu dao auto i razlog da se pijanci na slavi neka ide sa njim u zatvor za 20 godina. Tata ili diler za kojeg mali dila jer sa 19 godina Audi moze samo tata ili droga. Zaradio nije sigurno.
  • Ana

    26.11.2021 23:43
    Nema ništa bez pendreka...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika