Uhapšena trojica učesnika tuče u lokalu na Spensu i Urgentnom centru

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv trojice koja su učestvovala u tuči u lokalu na Spensu, a potom i u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.
Uhapšena trojica učesnika tuče u lokalu na Spensu i Urgentnom centru
Foto: 021.rs
U saopštenju policije se kaže da su uhapsili Novosađane O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24) zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija navodi da se sumnja da su O. S. i N. R. u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama dvadesetšestogodišnjeg Novosađanina.

Takođe, sumnja se da su O. S. i D. P. u Kliničkom centru Vojvodine tukli još jednog dvadesetšestogodišnjaka i da su fizički napali policijske službenike.
 
Pretresom stana O. S. policija je pronašla pištoljsku i puščanu municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno posedovanje oružja.  
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Kako saznajemo, policija nastavlja istragu povodom ove masovne tuče koja se dogodila kod lokala "Prag", kada je ranjen pevač S. M. (29) iz Veternika. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do masovne tuče više osoba u kojoj su korišćeni i noževi i tom prilikom je ranjen i S.M. 
 
Izvori 021.rs su ispričali da su neki od onih koji su učestvovali u tuči dovodili povređene u Urgentni centar, a da je potom dolazila policija da ih traži i tada je došlo incidenta i u bolnici. 
 
Ranjen pevač se prema poslednjim informacijama nalazi u svesnom stanju i treba da nastavi lečenje u Institutu u Sremskoj Kamenici.
  • Minge

    08.12.2021 21:22
    @Marko
    Ti da imaš mozga sa takvima se ne bi družio, niti bi ih branio, a pošto su ti to drugari gledaj da se u budućnosti ne ponašaš tako, nauči nešto iz njihovog primera.
  • Ja

    07.12.2021 17:49
    Strašno
    Pa gde je snimak, kako sada da policija nije dala snimak da se pusti, da javnost ima šta da gleda.
  • Marko

    07.12.2021 06:49
    Tebe i drugara izbodu, dobijes informaciju usput da drugar nije preziveo, na srecu ispostavi se da ta informacija nije tacna... Sretnes tu drugu ekipu sa kojima si imao problem ranije, u urgentnom centru... Kako bih ti postupio? Napomena: U tom trenutku ne znas da ta informacija nije tacna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika