VIDEO: Mladić povređen u lančanom sudaru na Mostu slobode

Jedna osoba povređena je u lančanom udesu koji se jutros oko 6:30 časova dogodio na Mostu slobode.
VIDEO: Mladić povređen u lančanom sudaru na Mostu slobode
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs potvrđuje portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, povređen je 22-ogodišnji mladić, koji je nakon zbrinjavanja prevezen u Klinički centar Vojvodine.

U udesu su učestvovala tri vozila, a leva saobraćajna traka u smeru ka gradu nije prohodna na mestu udesa.

Policija obavlja uviđaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

  • sve jasno

    11.12.2021 05:33
    Ovaj beli auto je na letnjim gumama, a u 6:30 ujutru je poledica. Pun je grad skupih automobila čiji vlasnici neće da stavljaju uže zimske gume i felne, jer misle da su iznad ostalih.
  • Saša

    08.12.2021 16:14
    Elementary, my dear Watson
    Jeste da auto-škole i tehnički pregledi neosnovano pljačkaju motorizovano stanovništvo, preskupo naplaćujući svoje usluge dok u zamenu za taj novac ne pružaju odgovarajuće obrazovanje i uslugu, ali ovde nije to jedini razlog. U ovom slučaju je problem u gluposti kao posledici neiskustva. Poslednjih 10-15 godina su poledica i sneg veoma retki (zbog globalnog poremećaja klime) i juniori jednostavno nemaju predstavu šta ih čeka. Oni tripuju da kad sednu u kola to je isto kao i GTA na kompu. Onda se malo iznenade...
  • Djordje

    08.12.2021 13:05
    SO
    U 05,00 sam presao preko mosta iz smera Sr. Kamenice. Zamno je isao kamion zimske sluzbe sa tankovima iz kojih redovno u zimskom periodu polivaju most protiv mrznjenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika