Uhapšen zbog razbijanja prozora na prostorijama Pokreta socijalista, policija našla drogu u stanu

Novosadska policija uhapsila je L. V. (27) iz Vrbasa zbog nasilničkog ponašanja i trgovine drogom.
Uhapšen zbog razbijanja prozora na prostorijama Pokreta socijalista, policija našla drogu u stanu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, prošle subote, tokom protesta protiv Rio Tinta u Novom Sadu, rukom razbio stakla na prostorijama Pokreta socijalista na Bulevaru Mihajla Pupina.
Pretresom stana u Novom Sadu, u kome osumnjičeni boravi, policija je pronašla oko 126 grama marihuane, digitalnu vagu i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Podsetimo da se incident dogodio tokom protesta protiv Zakona o eksproprijaciji, Zakona o referendumu i Rio Tinta, da su više puta kamenovane prostorije ove stranke, a da je prethodno grupa mladića prvo uklonila zastavu ove stranke, inače u vladajućoj koaliciji, sa prostorija.
 
Sve se dogodilo nakon protestne blokade Mosta slobode, u toku šetnje centrom grada. Do incidenta je došlo nakon što su nepoznate osobe iz prostorije Pokreta socijalista snimale kolonu ljudi, mašući zastavama.
 
Gradski odbor Pokreta socijalista najavio je privatne tužbe.
  • gorki

    21.12.2021 00:35
    pazite se
    Počelo je podmetanje, ne bi li se diskreditovali demonstranti.

    Nećemo imati dovoljno ovih najvećih lustera.
  • Marko

    11.12.2021 10:13
    A sta ako...
    Se dokaze da je marihuana sa malo thca iz Jovanjice?
  • @Н.Сад

    11.12.2021 10:11
    Gazda ti je drzao celu plantazu, to si zaboravio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika